Remzi Özcan, Gama Gözetim Danışmanlık bünyesine katıldı

İŞ DÜNYASI/SEKTÖRLER 27.09.2023 - 11:15, Güncelleme: 27.09.2023 - 11:15 1958+ kez okundu.
 

Remzi Özcan, Gama Gözetim Danışmanlık bünyesine katıldı

Survey Camiasının etkili isimlerinden Remzi Özcan, Gama Gözetim Danışmanlık bünyesinde katıldı.
28 yıllık tecrübesini bundan sonra Gama Gözetim’de devam ettirecek olan Remzi Özcan, Survey Camiasının etkili isimlerinden biri olarak biliniyor. 19 Nisan 2023 tarihinde kurulan Gama Gözetim sektöre hızlı bir başlangıç yaptı. Draught, bunker, preloading ve hurda alanında sektörün önde gelen ismi olan Remzi Özcan, 28 yıllık tecrübesini artık Gama Gözetim’de devam ettirecek. Sektörün önde gelen armatör ve kiralama şirketlerine P&I adına survey hizmeti veren Gama Gözetim, merkezi Aliağa olmak üzere Kocaeli, Zonduldak, Kdz Ereğli ve İskenderun'da hizmetlerine devam etmektedir. Şirketin 5 yıllık planları arasında başta Romanya olmak üzere Bulgaristan, Ukrayna ve Rusya da yapılanmaya gidip Türk armatörlerinin yurt dışındaki sorunlarını çözmeyi hedeflemektedir.
Survey Camiasının etkili isimlerinden Remzi Özcan, Gama Gözetim Danışmanlık bünyesinde katıldı.

28 yıllık tecrübesini bundan sonra Gama Gözetim’de devam ettirecek olan Remzi Özcan, Survey Camiasının etkili isimlerinden biri olarak biliniyor.

19 Nisan 2023 tarihinde kurulan Gama Gözetim sektöre hızlı bir başlangıç yaptı. Draught, bunker, preloading ve hurda alanında sektörün önde gelen ismi olan Remzi Özcan, 28 yıllık tecrübesini artık Gama Gözetim’de devam ettirecek.

Sektörün önde gelen armatör ve kiralama şirketlerine P&I adına survey hizmeti veren Gama Gözetim, merkezi Aliağa olmak üzere Kocaeli, Zonduldak, Kdz Ereğli ve İskenderun'da hizmetlerine devam etmektedir.

Şirketin 5 yıllık planları arasında başta Romanya olmak üzere Bulgaristan, Ukrayna ve Rusya da yapılanmaya gidip Türk armatörlerinin yurt dışındaki sorunlarını çözmeyi hedeflemektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.